Surry Hills #2
 

A bathroom and WC renovation bough this apartment into the 21st century. A solution for the ceiling in the bathroom was desperately needed as the waste pipes from upstairs were protruding through the ceiling... results speak for themselves here.

Bathroom before
Bathroom before

Upstairs ceiling wastage was covered with square corniced boxes.

Bathroom after
Bathroom after

The ceiling was raised and one long bulk head created to conceal the wastage from upstairs.

Bath
Bath

Concrete tiles were used behind the bath to create a sense of height and space.

Bath
Bath

Caroma back to wall Luna bath was used perfectly in this tight space.

Bathroom
Bathroom

Heated towel rail

Toilet before
Toilet before

Original plastic sink and mirror.

After toilet
After toilet

A full length open bench and full height mirror were installed to create a sense of space.

Toilet
Toilet

The Carara bench top was angel to create more room when seated.

Toilet
Toilet

Open shelving creates room for storage and a sense of space.